Say JAZZ amenitzà la celebració de Santa Cecília

Say JAZZ amenitzà la celebració de Santa Cecília

El passat dissabte 25 de novembre, Say Jazz va amenitzar el Sopar de Santa Cecília dels socis i sòcies  de la Unió Musical d’Alaquàs amb motiu de la celebració de la patrona de la música.

La jornada festiva es va obrir amb un concert de joves intèrprets d’aquesta unió musical, i a la nit es va celebrar un sopar que va donar pas als discursos. (Fer click ací per vore album dels joves)

Aquesta és tradicionalment una gran cita anual en què les diferents formacions musicals de la UMA fan balanç de l’any i que a més serveix per donar visibilitat als nous projectes per a anys propers, compartint així les il·lusions de les noves iniciatives.

Les persones que van intervenir en els discursos van ser: d’una banda, els representats de Els Amics de la Música, que és un col·lectiu que dóna suport des de fa molts anys a la UMA i als quals es va fer un reconeixement per la seua tasca desinteressada en benefici d’aquesta societat; i els representants de les diferents seccions (Escola i Conservatori, Banda ….) que componen la UMA.

I d’altra banda, l’alcaldessa Elvira García i Toni Saura, regidor de Cultura, que juntament amb Lute Fernández, president de la UMA i Enric Parreño, director, van donar la benvinguda als nous músics que s’incorporaran enguany a la Banda Simfònica.

També van intervenir els representants de la resta dels grups polítics de l’Ajuntament d’Alaquàs.

SayJAZZ en Santa Cecilia 2017 para la UMA

En acabar els discursos es va donar pas de nou a la música, i va ser  SayJAZZ el quartet triat per delectar un públic tan entès com és el col·lectiu de 150 músics i familiars que aquella nit es donava cita. Un gran honor per a aquesta formació de jazz, que va fer vibrar tan exigent públic amb temes instrumentals com «Water Mellon man» o cançons immortals com «Mack the knife».

Visca la música! Visca la UMA!

 

Say JAZZ


El pasado sábado  25 de noviembre, Say Jazz amenizó la Cena de Santa Cecilia de los socios y socias de la  Unió Musical d’Alaquàs con motivo de la celebración de la patrona de la música.

La jornada festiva se abrió con un concierto de jóvenes intérpretes de la música y por la noche, se celebró una cena que dió paso a los discursos. (click aquí para ver fotos de los jóves intérpretes)

Ésta viene siendo una gran cita anual en la que las distintas formaciones musicales de la UMA  hacen balance del año y que además sirve para dar una visibilidad a los nuevos proyectos para años próximos, compartiendo así las ilusiones de las nuevas iniciativas.

Las personas que intervinieron en los discursos fueron:  por una parte, los representantes de Els Amics de la Música, que es un colectivo que apoya desde hace muchos años a la UMA y al que se le hizo un reconocimiento por su labor desinteresada en beneficio de esta sociedad;  y los representantes de las distintas secciones (Escuela y Conservatorio, Banda….) que componen la UMA.

Y por otra parte,  la Alcaldesa Elvira García y Toni Saura, concejal de Cultura, que junto con Lute Fernández, presidente de la UMA y Enric Parreño, Director, dieron la bienvenida a los nuevos músicos que se incorporarán este año a la Banda Sinfónica.

También intervinieron los representantes del resto de los grupos políticos del Ayuntamiento de Alaquàs.

SayJAZZ en Santa Cecilia 2017 para la UMA

Al finalizar los discursos se dio paso de nuevo a la música, siendo SayJAZZ el cuarteto elegido para deleitar a un público tan entendido como es el colectivo de 150 músicos y familiares que esa noche se daba cita. Un gran honor para esta formación de jazz, que hizo vibrar a tan exigente público con temas instrumentales como “Water mellon man” o canciones inmortales como “Mack the knife”.

Viva la música! Viva la UMA!

 

Say JAZZ